The Slow Food of the Amalfi Coast presents the first Master of Food from its new opening. div>
div>
From Wednesday, December 10, in the Complex monumental Annunciation of Ravello, guided by the experience and knowledge of Alfonso the oven will start an interesting journey into the fabulous world of the alcoholic beverage of the oldest known to mankind: the beer. div>
the course will take place in four classes (10, 12, 17 and 19 December from 16 to 19) in which we discuss the history, production techniques, storage, service, choice of glasses and combinations trying to dispel the annoying clichés that combine pizza and blonde. div>
div>
for more information on the Master and to join in the activities of the Slow Food of the Amalfi Coast to write slowfoodcostadamalfi@gmail.com div >
div>
div>
* the address book is edited by Lovetaly.it GOURMET, the portal in search of good food, affordable for everyone . div>
You might also like
More from Archivio
(Italiano) La proposta di Rimske Terme per i ponti di primavera
(Italiano)I lunghi ponti del 25 aprile e del 1° maggio sono da sempre un’occasione per trascorrere qualche giorno di vacanza …
(Italiano) Trytaly: la vera cucina italiana per i turisti di tutto il mondo
(Italiano)Quante volte vi è capitato di viaggiare all’estero e di rimanere delusi dalla cucina del posto? Troppo spesso, infatti, succede di …
(Italiano) The Party Edit by Pronovias: moderna, attuale, all’avanguardia
(Italiano)Pronovias, il marchio leader mondiale nel settore della sposa di lusso, presenta una nuova linea, Pronovias The Party Edit, disponibile …